Lídri ANO začali výstup na Kriváň

06.08.2005 Poprad

Štrbské Pleso 6. augusta (TASR) - Zlepšiť si svoju fyzickú kondíciu je cieľom výstupu lídrov Aliancie nového občana (ANO) na Kriváň, ktorý dnes ráno odštarto...
Štrbské Pleso 6. augusta (TASR) - Zlepšiť si svoju fyzickú kondíciu je cieľom výstupu lídrov Aliancie nového občana (ANO) na Kriváň, ktorý dnes ráno odštartovali spred Infocentra na Štrbskom Plese vo Vysokých Tatrách.

Vyše štyridsiati účastníci výstupu sú podľa riaditeľky tlačového odboru ANO Magdy Krasulovej dobre ošatení a obutí. \"Počasie nám, zdá sa, zatiaľ praje, s každých krokom vyššie sa slniečko ukazuje stále viac a viac, \" uviedla pre TASR Krasulová.
Dodala, že medzi lídrami spomínaného politického subjektu, ktorých vedie Pavol Rusko, Jirko Malchárek, či Eva Černá s rodinami, je aj liberálna mládež a sympatizanti.
Na otázku TASR, či chcú všetci lídri pokračovať v šľapajach Ruska v chudnutí, Krasulová odpovedala: Niektorí si chcú váhu udržať, iní možno aj zhodiť nejaké to kilo\".
Účastníci dnešného výstupu na Kriváň sa v nedeľu zúčastnia na čistení lesa v požiarom postihnutej oblasti Vysokých Tatier.
Výstup na Kriváň je jednou z akcií Modré leto, ktorý ANO pripravila na letné obdobie. Pozostáva z dvoch častí. Prvú tvoria témy, ktoré politický subjekt prezentuje.
Ide o nevyhnutnosť finančnej podpory pri tvorbe nových pracovných miest, mimoškolských a voľnočasových aktivít mladých ľudí, internetizáciu Slovenska, modernú školu, sprehľadňovanie financovania cirkví a podobne. Druhú časť programu tvoria jednotlivé výjazdy predstaviteľov
 

Vyberte región